Almond-Choco-Egg, filled with chocolates 500g
Prices incl. VAT plus shipping costs
Delivery time 3-4 Workdays
- Order number: 45670
Almond-Choco-Egg (made from almond splinters) made from the finest almonds and light & dark couverture, filled with our finest praline creations wrapped in an Easter gift box,
=> the color of the egg and the bow may differ from the pattern shown here =
Vollmilchkuvertüre(Zucker, Kakaobutter, Vollmilchpulver, Kakaomasse, Emulgator (Sojalecithin), Vanilleextrakt), Edel- Schokoladenkuvertüre 63% (Kakaomasse, Zucker, Kakaobutter, Emulgator (Sojalecithin)), Mandeln, Zucker, Marzipan (Mandeln, Zucker, Invertzucker), Sahne, Kuvertüre weiß (Zucker, Kakaobutter, Vollmilchpulver, Emulgator (Sojalecithin), natürliches Vanillearoma), Kakaobutter, Butter, Feuchthaltemittel (Sorbit, Invertase), Haselnuss, Kakaomasse, Orangeat (Orangenschalen, Glukose-Fruktose-Sirup, Saccharose, Salz, Säuerungsmittel (Citronensäure)), Ingwer-Stücke (Ingwer, Zucker), Vollmilchpulver, Haselnusskerne, Jamaica Rum, Curacao, Glucose, Fondant (Zucker, Glukosesirup, Verdickungsmittel (Xanthan, Johannisbrotkernmehl, Guarkernmehl)), Neutralalkohol, Kirschwasser, Maraschino-Likör, Walnüsse, Mandeln gehackt, Eigelb, Noisette 38%, Arrak, Kaffelikör, Honig, Schokoladenkuvertüre 63% (Kakaomasse, Zucker, Kakaobutter, Emulgator (Sojalecithin), Vanilleextrakt), Mandellikör, schwarzer Tee, Kaffeebohnen, Invertzuckersirup, Vanillearoma, Emulgator (Sojalecithin, Mono- und Diglyceride von Speisefettsäuren), Aroma, Gewürze, Bourbonvanilleextrakt, Williamsbirne, Vanillestangen, Glukosesirup, Birnenmark, Williams-Christ-Birnenbrand, Maisstärke